Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2012 20:19 - Едно въпросче за размисъл относно конспирации, контраконспирации и HAARP ;)
Автор: juliata Категория: Политика   
Прочетен: 10935 Коментари: 26 Гласове:
12

Последна промяна: 28.05.2012 11:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Хора, добър вечер! :)
Привържениците на теории и (истини), че зад последните земетресения, например, стои HAARP или друга зла машина...
Отговорете ми на въпроса, каква е била причината тогава, за всички земетресения, изригвания на вулкани, бури и прочее в миналото, когато HAARP не е бил построен, не е бил измислен? Земетресенията не са ли нещо обичайно за нашата планета? Особено да се случват през определен период от време... Планетата да освобождава напрежението си по един или друг начин...
Аз също обичам да нищя конспирации, но също така и контраконспирации... ;)
В морето от безброй информации за това или онова, за доста от нас е трудно да видят голямата картинка... HAARP, например, може и да не му е чиста работата, но трябва ли да спекулираме с това при ВСЯКО едно обичайно природно явление? ;)
В допълнение прилагам "
Най-големите земетресения в България (от 1818 до 2012 г.)":
http://juliata.blog.bg/history/2012/05/27/nai-golemite-zemetreseniia-v-bylgariia-ot-1818-do-2012-g.959862


image



Гласувай:
13



1. lostov - Ами да!
26.05.2012 20:22
Не винаги е задължително да е толкова завъртяно. Понякога истината стои пред очите ни, а ние ровим ли ровим някъде съвсем другаде.. ;)
цитирай
2. bgman13 - Добър вечер хора, хорчета и хорки!
26.05.2012 20:47
цитат:"Хора, добър вечер! :)
Привържениците на теории и (истини), че зад последните земетресения, например, стои HAARP или друга зла машина..."
Къде по-точно ги видя, тия привърженици на теории, че зад земетресения стои зла машина? Според мене ти си първата, която говори изобщо за зли машини.

Цитат:"В морето от безброй информации за това или онова, за доста от нас е трудно да видят голямата картинка... HAARP, например, може и да не му е чиста работата, но трябва ли да спекулираме с това при всяко едно обичайно природно явление?"
Ако сама признаваш, че на HAARP може и да не му е чиста работата, или по-точно че може да произвежда земетресения, тогава не изпадаш ли в противоречие и не спекулираш ли самата ти, като си сигурна, че става въпрос за едно обичайно природно явление?
цитирай
3. juliata - > bgman13
26.05.2012 20:55
Привърженици - колкото щеш. Тук - също. :)
Относно HAARP не си противореча. Приканвам към преценяване на информацията ;)
Земетресения е имало и преди HAARP. Изригвания на вулкани е имало преди това съоръжение да бъде дори планирано ;)
То може и да нанася вреда. Но трябва ли всяко едно от обичайте за планетата проявления да бъдат приписвани на HAARP ? ;)
За това става въпрос в моето постче тук ;)
цитирай
4. graucho - светни поне, какво е това HAARP
26.05.2012 20:56
та да знам, кого да виня за неспиращите дъждове.
цитирай
5. juliata - > graucho
26.05.2012 21:00
https://www.google.bg/search?q=haarp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-beta

;)
цитирай
6. анонимен - И при хората е така
26.05.2012 21:03
От време на време се освобождаваме от напрежението си по един или друг начин...
Често не го усещаме, но е видимо от хората край нас.
Привържениците на теории, че зад последните земетресения стои HAARP или друга зла машина обаче не умеят да се освобождават по друг начин, освен да натоварват другите със собствените си мрачни сънища.
цитирай
7. lambo - Зад последното земетресение стоя лично аз
26.05.2012 21:28
Особено напоследък съм бесен на софиянците-чиновници,
заради тлъстите заплатки и бонуси

Малко страх да берат, няма да е лошо
Защото има и по-важни неща от парите
цитирай
8. bgman13 - Като са колкото щеш, дай ми един пример, дето говори за зли машини!
26.05.2012 22:08
juliata написа:
Привърженици - колкото щеш. Тук - също. :)


Като са колкото щеш, дай ми един пример, дето говори за зли машини!

juliata написа:
Относно HAARP не си противореча. Приканвам към преценяване на информацията ;)
Земетресения е имало и преди HAARP. Изригвания на вулкани е имало преди това съоръжение да бъде дори планирано ;)
То може и да нанася вреда. Но трябва ли всяко едно от обичайте за планетата проявления да бъдат приписвани на HAARP ?


Еми противоречиш си. Щото аз ти задавам обратния въпрос:
Щом HAARP може да нанася вреда, откъде си сигурна, че това е от обичайните за планетата проявления и съответно откъде си сигурна че неправилно го приписваме на HAARP? Или искаш да си затвориш очите пред възможността това да не е от обичайните за планетата проявления?
цитирай
9. bale14 - Планетата да освобождава напре...
26.05.2012 22:41
juliata написа:
Планетата да освобождава напрежението си по един или друг начин...


Точно така е! По време на земетресение - планетата ни ебе, а като изригне вулкан - планетата се празни. После кротува. Изтощена е, но доволна.
цитирай
10. tamperto - .
27.05.2012 12:45
това да говориш срещу ХААРП не е добра идея. Наскоро четох някъде, пак някакви секретни материали, че вече има ХААРП v.2 ! Свързан е с GPS сателитите и е толкова точен, че може да ти бутне чашите от секцията в хола. Правени са опити и върху хора, по специално в дискотеки. Ефекта е неконтролируемо разтърсване на задните части на обекта, което е замаскирано като "мятане на гюбеци".
цитирай
11. анонимен - Да не спорим!
27.05.2012 13:18
Никой не може да каже доколко земетресенията, наводненията, ураганите, изригването на вулканите и т.н. са вследствие на човешката дейност. Но е ясно, че големите открития на учените често се използват, кога съзнателно, кога - не, за нанасяне вреди на човечеството и на природата. Достатъчно е да споменем само атомната бомба!
цитирай
12. анонимен - Не спете.
27.05.2012 13:44
Това което става с земята е разширение като обем,а не свиване за да има земетресения.Ама някай има сметка от апокалипсис.И той се лансира за овцете.
Не бъдете овце.
цитирай
13. josarian - Основната причина е, че навремето овчите мозъци са били основно в овчи тикви,
27.05.2012 13:46
а днес, след десетилетия комунистическа пропаганда, много от овчите мозъци са се настанили трайно в някои човешки кратуни:)
цитирай
14. анонимен - ami eto ti prost primer
27.05.2012 14:11
kogato 4ovek prepie ili mu stane zle,povra6ta. no ako pojelae moje da go napravi i prinuditelno-prast4eto v ustata i hop......eto ti go prinudutelno. 4at li si baby. sega seriozno.eto vij kak stavat ne6tata naistina: http://www.parallelreality-bg.com/analizi/kratkianalizi/308-2011-03-28-10-06-54.html
цитирай
15. raders - Разбира се, че природните бедствия ...
27.05.2012 14:42
Разбира се, че природните бедствия винаги са съпътствали живота на планетата. Защото планетата е жива - все още. Когато престанат да се случват /след милиарди години/ вулкани, земетресения, наводнения, метеоритни попадения и пр., то значи, че планетата е мъртва, а следователно - всичко останало е мъртво. Биоматерията на земята /и в часност живота/ е била подлагана на изпитания много пъти по различни начини, но това не зависи от нечия зла воля, а от природата. Така че не вярвайте във всевъзможни НААРП ове и други глупости, с които ви залива опростялата журналистическа гилдия. Това просто е невъзможно, защото, за да се предизвика изкуствено едно земетресение /или каквото и да било бедствие/ са нужни колосални количества енергия, с които човечеството не разполага. Просто параметрите са непостижими за каквито и да било подобни експерименти. Единствено е възможно и в /Щатите - Калифорния - го правят периодично/, да се предизвикат локални /слаби/ земетръси посредством подземни ядрени взривове. Прави се с цел да се освободи частично натрупаната сеизмична енергия в точките на разлома с цел да не се случи голямо истинско земетресение, когато се натрупа много енергия. Но в България, нито някъде другаде подобни експерименти не са правени, така че нека помислим разумно. И да не вярваме много на глупаци...
цитирай
16. lostov - Днес вали еди си кой ден подред...
27.05.2012 14:50
...освен ХААРП друго НЕ ВИЖДАМ какво може да е... Доста необичайно по това време на годината.. какво като е ПРОЛЕТ?! Едва ли природата е в състояние да произведе такъв изпипан дъжд, че и толкова дни подред....това е дело на хората или по-специално на ХААРП!!!!!!!! ДРУГО ДОКАЗАТЕЛСТВО: преди малко слязох до магазина и нямаше никакъв хляб. Е, това ако не е ХААРП здраве му кажи! Да продължавам ли с безспорните доказателства?!?!
цитирай
17. josarian - Абе този дъжд...нещо прекалено дълго продължи!? Това ще да е от ХААРП, да знаете!
27.05.2012 15:52
Американците са се прицелили над Балканския полуостров, в частност над България и още по точно над София и най-вече над главите на привържениците на идиотски световни конспирации. И още нещо - ако след това евентуално има засушаване, пак причината ще е в ХААРП и така лошите американци. Но ако случайно видите около себе си муха да размахва крилца и нахално да ви налита, да знаете, че това определено не е ефекта на пеперудата и не идва от американците:)
цитирай
18. kostadin - Изобщо не вярвайте в теорията за ...
27.05.2012 16:00
Изобщо не вярвайте в теорията за конспирациите ,просто не всички планувани операции за овладяване по всякакъв начин на масите ви се съобщават с една единствена цел -да не предизвикат в хората неприятни чувстква Това е предизвикано от най- голямият възможен на земята хуманизъм-ционизма
цитирай
19. анонимен - За причината и ... следствието...
27.05.2012 16:13
Ами то логично е и да се натровиш...,
ама дручко си е като ти помогне някой, да стане по-бързо.
Но е интересно и друго...
Защо се взираме /идва ни на ум все по-често/, че това е предизвикано изкуствено.
Нали разбирате, нищо не е случайно!
Както не е случайна перестройката, както не е случаен плана ран и ът,
както не е случайна приватизацията, нито пък е случайно присламчването ни към НАТО, както и определената зависимост в избора на управляващи, нито пък е случайно отношението на държавността към собственият и народ, много са неслучайните неща, които стават в тази изстрадала страна...
Хората, които предизвикват тези неслучайности, разчитат на възможността те да бъдат обяснени /на нас, на простия народ/, точно като случайности.
Всички открития, всички новости и усъвършенствания в областта на науката, първо се разглеждат от военните...
Военните казват кое да добие популярност!
Нали разбирате, че секретните неща не служат за благоденствието на света.
Те са единствено в услуга на даден кръг осведомени! Как ще се използват тези неща решават осведомените!
ХАРП дали е използван , или не, ние не знаем!
Но факта че притежава тази възможност /и като се има предвид в какви ръце се намира/, факта че в даденият район не се случват подобни събития /а се случиха/, прибавени и всички други дадености /мекерето уорлик, шистов газ, АКТА, добив на злато, горене на ракети и боеприпаси в центъра на България, и т.н./ , може да се предположи, че е възможно да е използвана тази технология.
Времето ще покаже кой кум, кой сват! Но нещата започнаха да миришат на гадно!
цитирай
20. abv21 - Абе хора, не разбрахте ли че прич...
27.05.2012 17:17
Абе хора, не разбрахте ли че причината за земетресението е Искра Фидосова, която е скачала на въже по нощите?:)))
цитирай
21. juliata - Най-големите земетресения в България (от 1818 до 2012 г.)
27.05.2012 17:51
http://juliata.blog.bg/history/2012/05/27/nai-golemite-zemetreseniia-v-bylgariia-ot-1818-do-2012-g.959862
цитирай
22. samarinof - Да се чуди човек как е имало заметресения преди HAARP!?
27.05.2012 18:05
На мен ми е трудно да го проумея направо:)
цитирай
23. tamperto - На мен ми е трудно да го проумея на...
27.05.2012 19:36
samarinof написа:
На мен ми е трудно да го проумея направо:)


Не е имало! Всичко е лъжа и измама на болшевиките! Вградили са ти спомени!
цитирай
24. анонимен - но ХААРП съществува
27.05.2012 22:33
да създадеш катаклизъм на Земята - безпроблемно. Тя/земята/ е толкова чувствителна, сантиградус промяна на наклона на остта и е смъртоносна, промяна в електромагнитното и поле е осезаемо. ако 1945 e раждането на ядрения взрив, прочети точно какво НИ е известно на нас обикновените за ХААРП сега и само си представи ти какво е родено 2007
http://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program
цитирай
25. barborok - haarp пречинява и ...
30.05.2012 11:01
... суша в Судан , торнадо в Тенеси , проливни дъждове в Южна америка ... не е шега работа !!!
цитирай
26. анонимен - Хайде пък и вие с тези конспирации
31.05.2012 07:53
Американците имат много изгода да потрошат къщи в Перник и в София и да починат двама от инфаркт. Направо не е за вярване каква изгода. И те са се възползвали естествено :). Няма проблем, че това би струвало много пари на американския народ за потрошаването на центъра на събитията (и вселената) Перник и по-малко София. Простете сатирата ми, но вие конспиратори нормални ли сте? Що за глупости ръсите в нета. Не предположихте ли дори за миг, че това е едно обикновено природно явление, което е ставало в миналото, става сега, ще става и в бъдеще. То пък бива ниско национално самочувствие, но това вашето направо си стана "Селце мое централно" (имаше филм с такова заглавие преди време).
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: juliata
Категория: Други
Прочетен: 236037
Постинги: 75
Коментари: 186
Гласове: 336
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031